Son Eklenenler

26 Mart 2014 Çarşamba

İzmir Rent A Car Deme Moya Tours Demektir.


Suç İşlemelerde Rent A Car Firmalarının Sorumluluğu



Suç orantılarını ülke olarak ele aldığımızda bizim ülkemizde yüksek oranlar da bir suç oran listesi çıkmaktadır.Bunların arasında gasp,kaçakçılık,cinayet ve benzeri durumlar.Bizim potansiyelimiz daha çok rent a car firmaları olduğu için bu yazı ile suç işlemeler de rent a car firmalaının nasıl tuzağa düştükleri ve nasıl önlemler alınması gerektiğini kısaca bahsetmeye çalışacağız.

Özellikle izmir rent a car firmaları ile istanbuldaki oto kiralama firmaları bu konuda çok hassas ve dikkatli olmalıdır.Çünkü,en çok illegal olayların ve suçların işlendiği il olarak İzmir ve İstanbul gösterilmektedir.




RENEaasSayın ziyaretçilerimiz,suça intikal edecek kişiler arkalarında iz bırakmamak için bir çok yöntem kullanmaktadır.İşte bunlardan biri de kiralık araç alıp suç işlemek.Bu vesile ile sahte kimlik ile iş yapanlar arkalarında pek iz bırakmamaktadır.O yüzden araç kiralama hizmeti veren arkadaşlar muhakkak,aracı kiralıyan kişilerin kimliklerini iyi analiz etsinler. Gerçeklik oranını tespit etmeye çalışsınlar.Şüpheli görünümlü kişileri polislere ihbar etsinler. Firmalar arası irtibatta çok önemli.Mesela a firması bir kişi ile bu durumu yaşadı ise b firması ile bunu konuşmalıdır.Yani rent a car firmaları kendi aralarında suçlular ve şüpheliler listesi oluşturmalıdır.Bu sayede suç orantıların da azalmalar şphesiz gözle görülcek bir seviye de olacaktır.

İşin özü aslında basit.Özellikle izmir rent a car firmaları moya tours rent a car,ans rent a car,fmsi oto kiralama firmaları bu sektör de köklü bir yapıya ve tecrübeye sahip olduklarından diğer firmalara yol gösterici rolü almalıdır.




    Rent a Car Teminatı

Her sektörde olduğu gibi araç kiralama sektörün de,büyük çaplı büyüme oranı gözle görülmektedir.Bölgesel baktığımız da ise izmir rent a car firmaları diğer illere oranla daha yüksek paya sahiptir.

Araç kiralama sektörünü her geçen gün artmasının nedeni insanların her türlü ulaşım ihtiyacını karşılayabilmesidir.

Oto kiralama şirketleri müşterilerine güvenli bir ulaşım sağlayabilmeleri için kaskolu ve düzenli bakımları yapılan araçlar temin ediyor.

Şirketler Türkiye nin her yerinde istenilen marka ve modelde araçlar ile müşterilerin isteklerini yerine getiriyorlar

Müşterilerin isteğine göre araçlar günlük ve haftalık kiralanabildiği gibi ek ücret karşılığında şoferde verilebiliyor.

Vukuatsız ehliyetli şoförler ile de müşterilerin ihtiyaçları en güzel biçimde karşılanıyor.

Araç kiralama şirketleri kurumların veya bireylerin ulaşım ihtiyaçlarını isteğe göre dönemlikde karşılayabiliyor.

Firmalar müşterilere sadece araç temin etmekle kalmayıp yolda karşılaştıkları problemlerle de ilgileniyor.

Sürekli yenilenen ekonomik ve kullanışlı araçlar ile insanlara hem maddiyattan hem de zamandan tasarruf etmelerine olanak sağlanıyor.

İzmir Türkiye nin en büyük şehirlerinden biri olduğu için burada da toplu taşıma sıkıntıları fazladır.

Rahat seyahat için özel araç yaşamda önemli yer almaktadır.

Otomobilin rahatını bilen ve alışan insanlar için toplutaşıma tamamen işkence halini almaktadır.

Eğer bireysel değilde toplu olaraka seyehat edilecek ise toplu taşımaya verilecek para olcukça fazladır. Bu durumda araç kiralamak hem rahatlık açısınsan hem de maddi açıdan oldukça mantıklı olacaktır.

Kiralama şirketleri tarafından 18 yaşını aşmış ve ehliyeti olan herkese araç temin edilebilir.




                                                         İzmir Ekonomik Yapısı

İzmir ülkemizin büyük nüfusuna sahip illerimizden ikinicisi diyebiliriz. Bunun takibini ise İstanbul ve Ankara yapmaktadır. Nüfusun kalabalık olduğu yerler de iş imkanın çok olmasına istinaden,geçimin de zor olduğu araştırmacılar tarafından desteklenmektedir.Bugün 2 milyonluk İzmir’de bile yüzlerce fabrika, iş yerleri, evden iş imkanları, İzmir rent a car firmaları, şirketler vesaire mevcut iken açlık sınırı da oldukça çoktur.Bunun sebebi aslında birden fazla olmakla birlikte sadece devletin değil,bireylerin de suçu büyüktür.Çünkü ,iş imkanı oldukça çok olan İzmir de çalışmaktan kaçan insanlar hayli fazladır.Özellikle gençlerin rahat iş arayışı vesilesi ile ağır sanayi de büyük boşluk oluşmaktadır.

İzmir’in ithalatı ve ihracatı da yüksek derece de iyidir.Rusya,Brezilya gibi ülkelere gerek pamuk gerekse zeytin ihracatı ile ülke ekonomisine katkısı en çok olan bir ilimizdir.İzmir ekonomisi deyince aslında ilk akla eğelen ilçemiz Torbalı’dır.Bugün bir çok il ve ilçeyi vergi konusunda geride bırakan Torbalı’da Merinos,Marlboro,Camel gibi büyük firmaların fabrikaları vardır.Ona biraz daha yakın olan Ayrancılar’a bağlı Yazıbaşı’nda ise Kipa gibi büyük marketler zincirinin ana deposu bulunmaktadır.Yani genel itibariyle İzmir’e bakıldığın da gerekli hizmetin verilmesi karşılığın da oldukça yüksek geri dönüş yapabilecek bir kapasiteye dayalı.En basiti itibariyle bugün işleri gereği araç kiralayan iş adamlarının yıllık sayısı 150 ile 250 bin arasında değişmektedir.Bu demektir ki izmir rent a car firmaları bile bu derece yüksek bir aksiyona sahip ise,bunun binlerce kat üstü fabrikaların İzmir’e getirisini siz düşünün.




İzmir de Rent A Car Firması

İzmir Türkiyenin en büyük şehirlerinden birisidir. Bu yüzden gidilip gezilmesi gereken şehirlerdendir. Bir çok turizm merkezine olan yakınlığı sayesinde de sürekli gelişen bir şehirdir.Özel araç yerine otobüs firmalarıyla şehre geldiyseniz toplu taşıma araçlarıyla gezmeniz oldukça zor olacaktır.Bu nedenle araç kiralayıp gezmeniz sizin için daha rahat ve zevkli olacaktır.araç kiralarken de oldukça seçici olmanız gerekir. Son dönemlerde birçok araç kiralama şirketleri açılmıştır.Fakat bu şirketlerin ne kadar güvenilir veya araçlarının ve hizmetlerinin ne kadar kaliteli olduğu belli değil.Bu yüzden araç kiralarken hizmet ve araç kalitesine dikkat etmeniz gerekir Moya Tours firmamız izmir rent a car işini oldukça geliştirmiştir. Gerek araçları olsun gerekse kira sonrası hizmetler olsun oldukça kalitelidir. Müşterilerine her zaman eksiksiz hizmet vermektedir.

Firma hemen hemen 15 yıldır en belirgin olarak otel rezervasyon ile ön plana çıkmıştır.Bodrum,kuşadası otelleri ,Marmaris ve bir çok tatil bölgelerin de acentası bulunan firma bunların yanı sıra uçak bileti satışı ile de ön plana çıkmaktadır.Aslında uçak bileti satışından önce izmir rent a car hizmeti vermeye başlamıştır.Yüzde yüz müşteri memnuniyeti üzerine çalışan firma ileri de farklı bölgelerde acentalık vermeyi düşünüyor.



                                              Feim Küçükibrahim İle Güzel Bir Sohbetimiz

Moya Tours 1999’dan beri özellikle turizm acentası olarak hizmet veren bir firmadı.İlk kuruldukların özellikle tatil rezervasyonları,tatil turları ve otel rezervasyon hizmeti veren firma son dönemler de online uçak bileti satışı ve izmir rent a car hizmetine de giriş yapmıştır.Özellikle müşteri odaklı çalışan firma,her attığı adım da sağlam adımalarla ilerlemektedir.

Kurucussu olan Feim Küçükibrahim bey ile yaptığımız küçük bir sohbet ile doyumsuz bir zaman geçirdiğimizi dile getirip sohbetimizden kısa bir bölümünü siz değerli takipçilerimiz ile paylaşmak istedik.

- Merhaba Feim bey.İlk öncelikle şunu sormak isteriz.Bu sektör de yaklaşık 15 yıldır ayakta ve dimdik durabildiniz.Bildiğiniz üzere bazı ekonomik krizler oldu,bazı olaylar oldu çoğu firma kepenk kapattı fakat siz yıllardır hiç sarsılmadan hep ayakta durdunuz.Bu durumu neye borçlusunuz ?

- Öncelikle şunu dile getirmeliyim.Çalışma prensibi oalrak dveamlı müşteri odaklı çalışmışızdır.Bizler kaliteyi ucuza sağladığımız ve müşteri memnuniyetini ön plan da tuttuğumuz için bugün ayakta durabildik.Karalamak manasında olmasa da bgün baktığınız da çoğu firmalar az gider ile çok gelir amacı gütmektedir.Bu yüzden de müşteri memnuniyetinden öte,kendi keselerine çalışmaktadır.Tabi ki bir müşteri bir kez alışveriş yapınca ikinci alışverişi kesinlikle yapmak istemez.İşte bizde bu yüzden ayakta kalabildik.Bizim yıllarca sabit müşterilerimiz hala vardır.

- Anladım efendim.Aslında olması gereken de budur.Fakat sadece müşteri memnunuyeti ile buraya kadar gelmek çok zor değil mi ? Yani farklı faktörler de yok mudur ?

-Muhakkak vardır.Benim sizlere bahsettiğim olay ise bu işin en püf noktasıdır.Siz müşteri memnuniyetini karşıladğınız zaman zaten gerisi teferruat oluyor.Bunun yanında yanınızda çalışan elemanların bile öenmi var.Mesela asık suratlı,müşterilere karşı olumsuz tavırlar sergileyen bir elemanınız var ise zaten baştan kaybetmişinizdir.Çünkü,ben çoğunlukla işlerim dolayısı ile bir yoğunluk içerisindeyim.Bu yüzden benim çoğu işimi elemanlarım görür eğer onlar müşterileriime karşı beni rencide edecek hal ve hareketler de bulunsalar idi , firmamızın bugün ayakta durması söz konusu bile değil idi.

-Peki Feim Bey şuanda turizm acenta işinin yanında izmir rent a car ve uçak bileti satışı yapıyorsunuz.Bunların yanında daha başka şeyler yapmayı planlıyomusunuz ?

- İşin aslına baktığımızda,her ne kadar 3 kol gibi gözükse de turizm acenta,rent a car ve uçak bileti aslında bunlar da içinde birden fazla kollara ayrılmaktadır.Mesela turizm acentalığı altında belli tatil turları,otel rezervasyonları,kültür turları gibi bir çok hizmet verilmektedir.Aynı şekilde rent a car içinde geçerli.Bugün sadece bireysel oalrak olmayıp,firmalar ile servis sağlıyıcılığı,okul gezileri için araç teminatı vesaire derken oda kendi iiçinde çok fazla kola ayrılmaktadır.Anlıyacağınız odur ki,bir firma üç kol o üç kol içinde onlarca iş.

- O zaman siz bayağı bir yoğunsunuzdur Feim bey .Güzel sohbetiniz için sizlere teşekkür ederiz.Bize vakit ayırıp bu güzel sohbeti yaptığınız için.

- Asıl ben teşekkür ederim ziyaretiniz için.

İşte sevgili okurlarımız bu şekilde güzel bir sohbet geçti aramız da.Özellikle izmir rent a car ve turizm acenta hizmeti ile yıllardır hizmet veren Moya Tours’a başarılar diliyoruz.




İzmir Rent A Car Firma İncelemesi

Bugün sizlerle uygun ve hesaplı araç kiralama yollarından ve ipuçlarından bahsetmek istiyoruz. Fakat konumuza başlamadan özellikle vurgulamak istediğimiz bir şey var, o da ucuz ve hesaplı diye her firma güvenilir demek yanlış olur. Bunu öncelikle kavramamız laızm.Bir firmanın kaliteli olduğunu anlamak için o firmanın işleyeşine, müşteri yorumlarına, çalışanların müşteriye karşı duruşlarına ve benzeri bir çok şeyin analizini yapmak gerekir. Biz özellikle bu analizi sizlere izmir rent a car firmaları üzerinden yapmayı düşünüyoruz.

Ortalama 1500 üzerin de rent a car firmasının bulunduğu izmir de balıcaları moya tours,Osmanlı oto kiralama,maksun araç kiralama,mavi rent a car ve birkaç tane daha.Bunların dışındakiler tabi ki olumsuz ve kötü firma demek istemiyoruz.Sadece izmirde rent a car deyince akla ilk gelen firmalardır bunlar.Bunlardan uygun ve hesaplı araç kiralamak için ilk öncelikle lükse kaçmayın derim.Yani düğün,özel gezi ve benzeri durumlar söz konusu değil ise orta derece de bir araç temin edebilirsiniz.

Özellikle kampanyaları takip etmelisiniz. Bazı rent a car firmalarının dönem dönem yaptıkları kampanyalar vardır, bu kampanyalara mail veya telefon yolu ile kayıt olursanız devamlı takipte olmuş olursunuz. İmkanınız var ise araçları gününden önce kiralayın. Çünkü erken rezervasyon sistemi gerek uçak bileti, gerek otel rezervasyonların da nasıl inidrim ile oluyor ise rent a car firmalarında da aynı sistem hemen hemen geçerlidir. Tabi ki tüm firmalar için bu geçerli değildir.

Bizler konumuzu değerledirmesini yapar iken özellikle izmir rent a car firmalarını baz alarak yaptık.Yani İstanbul,Ankara ve diğer şehirlerimiz de kampanyalar nasıl yürür, fırsat indirimleri nasıldır bunun hakkında bizim herhangi bir yorum şansımız yoktur.Ümit ediyoruz ki makalemiz de siz değerli okuyucularımıza gerekli ve yeterli düzeyde bilgileri aks etmişizdir.


Büyükşehirler de Rent A Car Hizmeti

Günümüz de özellikle turizm ve seyahat alanın da büyük adımlar atılmaktadır. Bugün baktığımız da Türkiye’ye yılda 2,5 milyon yerli ve yabancı turist getirisi vardır. Bunun ülkemize olduğu kadar muhakkak ki bazı sorunları da peşin sıra getirmektedir. Örneğin ,havaalanı transferleri izmir için oldukça sıkıntılı bir durumdur.Gelen turistlerin transferleri konusunda her sene bir problem ortaya çıkmaktadır.Çünkü izmir rent a car firmalarının potansiyeli bazen yetersiz kalmaktadır.Tabi ki tenzih ettiğimiz bazı firmalar muhakkak vardır.Biz genel manası itibariyle,u şikayeti dile getirdik.Çünkü şikayetkerin dile getirildiği bazı siteler de ülkemize gelen turistlerin ortak şikayeti bu yöndedir.

Peki  bir rent a car firmasın da olmazsa olmazlar nelerdi ? Ne yapılsa da bu şikayetler ve eksiklikler kalksa ? Sizlerle bunu Moya Tours rent a car hizmeti yetkilisi Feim Küçükibrahim ile yaptığımız söyleşi ile dile getirelim.

Öncelikle eğer büyük şehirlerde bu hizmeti veriyor iseniz,araç potansiyeliniz geniş olmalıdır.Öyle bir potansiyeliniz olmalı ki tüm müşterilerinizin isteklerini karşılıyabilmelisiniz. Bazı kişiler ailesi için alırken bazı kişiler ise daha çok lüks özelliklere sahip alabiliyor kimisi kesim de ise ekonomik yönde tercihler yapmaktadır. Bunların hepsine ayrı ayrı şekilde hitap edebilmesiniz.Ayrıca sadece araç potansiyeliniz yetmeyebilir,bunun yanında eleman potansiyelinizi de karşılamanız laızm.Çünkü özellikle ticari ilişkiler de eleman fonksiyonu büyük ölçüde olumlu – olumsuz etki eden faktördür.Eğer eleman potansiyeliniz az ve elinizdeki elemanlar da müşteri diyaloğu bilincinde olmayan ve yüzü asık ise bu size büyük ölçü de eksi değer katar.O yüzden geniş araç ve bilinçli elemanlarımızı noksansız bir şekilde hazır edip bu sektöre geniş ölçüde adım atmalıyız.Bundan sonrası tefferuat diye de tanımlayabiliriz.

Bizlerde moya tours olarak izmir rent a car sektöründe öncü firma olma yolunda ilerliyoruz.2014-2015 sezonun da müşteri sayımızın tahmini yükselişine bağlı olarak bizlerde hem araç miktarımızı ve çeşitliliğini hem de eleman sayımızı yükseltmeyi planlıyoruz.




Suç İşlemelerde Rent A Car Firmalarının Sorumluluğu

Suç orantılarını ülke olarak ele aldığımızda bizim ülkemizde yüksek oranlar da bir suç oran listesi çıkmaktadır.Bunların arasında gasp,kaçakçılık,cinayet ve benzeri durumlar.Bizim potansiyelimiz daha çok rent a car firmaları olduğu için bu yazı ile suç işlemeler de rent a car firmalaının nasıl tuzağa düştükleri ve nasıl önlemler alınması gerektiğini kısaca bahsetmeye çalışacağız.

Özellikle izmir rent a car firmaları ile istanbuldaki oto kiralama firmaları bu konuda çok hassas ve dikkatli olmalıdır.Çünkü,en çok illegal olayların ve suçların işlendiği il olarak İzmir ve İstanbul gösterilmektedir.

Sayın ziyaretçilerimiz,suça intikal edecek kişiler arkalarında iz bırakmamak için bir çok yöntem kullanmaktadır.İşte bunlardan biri de kiralık araç alıp suç işlemek.Bu vesile ile sahte kimlik ile iş yapanlar arkalarında pek iz bırakmamaktadır.O yüzden araç kiralama hizmeti veren arkadaşlar muhakkak,aracı kiralıyan kişilerin kimliklerini iyi analiz etsinler. Gerçeklik oranını tespit etmeye çalışsınlar.Şüpheli görünümlü kişileri polislere ihbar etsinler. Firmalar arası irtibatta çok önemli.Mesela a firması bir kişi ile bu durumu yaşadı ise b firması ile bunu konuşmalıdır.Yani rent a car firmaları kendi aralarında suçlular ve şüpheliler listesi oluşturmalıdır.Bu sayede suç orantıların da azalmalar şphesiz gözle görülcek bir seviye de olacaktır.

İşin özü aslında basit.Özellikle izmir rent a car firmaları moya tours rent a car,ans rent a car,fmsi oto kiralama firmaları bu sektör de köklü bir yapıya ve tecrübeye sahip olduklarından diğer firmalara yol gösterici rolü almalıdır.


Kaynak : haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder